1.09.2015 1вересня ліцей

2015-09-12

День знань дає початок чомусь новому, світлому, невіданому. З нагоди свята

Першого дзвоника та Дня знань відбулася урочиста лінійка в Товстенському професійному с/г ліцеї.

Свято розпочалося спільною молитвою учнів та працівників навчального закладу за долю України та щасливий початок нового навчального року. Отець Ігор поблагословив учнів та педагогічний колектив і побажав присутнім творчої наснаги та успіхів.

Виконанням Гімну України та хвилиною навчання за Небесною Сотнею та полеглими бійцями на сході України розпочалося святкування Дня знань.

Далі з вступним словом звернувся директор ліцею Лізак Климентій Франкович. Він побажав миру та спокою в державі, тісної співпраці між учнями, батьками та викладачами і майстрами виробничого навчання, а також міцних знань учням та здобуття ними обраної професії.

Від імені педагогічного колективу виступив класний керівник 11 групи Забчук Іван Омелянович, який побажав учням щоб їхні мрії стали реальністю.

Від імені батьків до присутніх звернулася мама учениці 13 групи Москаль Наталія, яка висловила впевненість, що викладачі та майстри виробничого навчання допоможуть здобути учнями вибрану професію.

Не обійшлося свято без пісень. Святкову атмосферу майстерно підтримували пісні у виконанні художнього керівника Червінського Володимира Ярославовича та учнів ліцею.

Після закінчення урочистої лінійки для учнів розпочався Перший урок «Ваш подвиг буде жити вічно», який був присвячений подіям на Майдані та сході України.

Галерея фото

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi